Over

Ik ben Alexandra Benschop, 25 jaar en ik werk als software engineer bij CCS. Ik ga voor de allereerste keer mee doen met de de Roparun; een estafetteloop van Hamburg naar Rotterdam. Ik maak deel uit van Team130, als verzorger. Samen met een paar van mijn collega’s gaan we ervoor zorgen dat de sportievelingen van ons team er volledig voor kunnen gaan. We verzorgen de maaltijden, bouwen de rustpunten op, etc. Dit alles met weinig slaap en veel geregel. Leuk! Spannend! Avontuur!

Zo’n estafetteloop doen we niet voor de lol (nou ja, stiekem wel een beetje), maar het heeft een heel belangrijk doel: Geld ophalen voor mensen met kanker en hun gezinsleden. Ieder teamlid zet zich volledig in om een mooi sponsorbedrag op te halen, op verschillende manieren.

Zaterdag 20 februari heb ik voor het eerst een Roparun bijeenkomst bijgewoond. Een dag waarop ik vooral ‘gewoon’ informatie verwachtte, maar werd overdonderd door een live optreden van Lisanne Spaander. Haar eigen geschreven nummer ‘Vechtersbaas’ raakte me enorm. Ik raakte geïnspireerd… ik vond mijn manier om geld op te halen: vechtend!

Ik zal 30 dagen achter elkaar elke dag een vechtsport training doen. Elke dag zal ik mezelf in het zweet werken. No excuses! Elke dag zal ik een update plaatsen, maar…ik heb daarvoor je steun nodig. Help je mij om Roparun te helpen? Zorg ervoor dat ik dit niet voor niets doe! Sponsor mij!

Must watch! Het prachtige nummer van Lisanne:

Advertenties

2 gedachten over “Over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s